Setmanari Sóller

133
anys

Govern

690

L’Assemblea de Docents recorda al Govern el compromís de destinar el 30% de la millora del finançament a Educació

23 abril 2016

L’Assemblea de Docents recorda al Govern el seu compromís de destinar el 30% de les millores del finançament a Educació.  Amb motiu del doblament de l’objectiu del dèficit, que permetrà gastar uns 100 milions més que no figuren en els pressuposts, l’entitat reclama una millora de finançament en Educació.    

 
690

Sus a la campanya de recol·lecció de la patata poblera

15 febrer 2016

Sa pobla dóna el sus a la recol·lecció de la patata. Devers 200 pagesos han participat aquesta setmana en un dinar al qual han assistit el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal i la consellera Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, i que ha apadrinat el batle de la localitat, Biel Ferragut.

690

Els diputats de Podem Eivissa demanen a PP i PSOE que es posicionin sobre el repartiment dels doblers de l’ecotaxa

13 febrer 2016

Els diputats eivissencs de Podem, Aitor Morrás, Salvador Aquilera i Marta Maicas, fan una crida a tots els diputats electes a Eivissa del PP (Tania Marí, Vicent Serra, Sara Ramón, María José Ribas, Miguel Jerez) i del PSOE (Xicu Tarrés, Pilar Costa, Silvia Limones i Enric Casanova) interpel·lant-los perquè es posicionin públicament sobre el sistema de repartiment de la recaptació de l'Impost Turístic.

690

Antònia Monroig, guanyadora de l’Art Jove de disseny

13 febrer 2016

Antònia Monroig (Petra, 1993) ha estat escollida guanyadora del certamen de disseny de la nova línia gràfica del programa cultural Art Jove durant l’exposició dels finalistes, celebrada a Sa Possessió aquest divendres, en un acte que també ha servit per donar a conèixer les novetats més importants de la nova convocatòria d’Art Jove, que convocarà fins a nou certàmens dins 2016.