Setmanari Sóller

133
anys

PSOE

690

Armengol creu que «és lògic» que Pedro Sánchez sigui el candidat dels socialistes

30 abril 2016

La maquinària electoral del PSOE es posa en marxa. Els socialistes han engegat el procés per elaborar les candidatures de cara a la més que probable nova convocatòria d'eleccions generals, amb l'aprovació del calendari de primàries per elegir el candidat a la presidència del Govern d'Espanya i per presentar les llistes regionals.

690

Armengol: «És molt necessari que hi hagi un govern de canvi a Espanya»

02 abril 2016

El PSOE ha celebrat aquest dissabte el seu Comitè Federal. En aquest sentit, la secretària general del PSIB, Francina Armengol, ha assegurat que «és molt necessari, especialment per a la ciutadania de les Illes Balears, que hi hagi un govern de canvi a Espanya sensible a les necessitats de la gent de més i millor democràcia i de retorn de drets».

Balears » Balears #Armengol#PSIBArmengolPSIBPSOEcomitè federal

Armengol participa en el Comitè Federal del PSOE

05 setembre 2015
Opina

El PSOE ha celebrat aquest dissabte el seu Comitè Federal en el qual ha participat una delegació de Balears encapçalada per Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE, que ha servit per posar a punt el partit de cara a la campanya electoral de les eleccions generals que «ha d'acabar amb l'època del creixement de les desigualtats socials de la ciutadania i entre els diferents territoris, com bé sabem i hem patit a Balears».