Setmanari Sóller

133
anys

OCB

Balears » Balears ConnectatsDíngolaOCBSineu

Freixas, Alabajos i Pich es 'connecten' avui a Sineu

27 juliol 2016

Un any més l’Obra Cultural Balear, de la mà de la seva delegació de Sineu i Díngola, ha organitzat un dels actes amb més ressò de les Balears. Aquest any s’ha organitzat, en col·laboració de l’Ajuntament de Sineu, un concert per dia 11 d’agost a les 22:00h al Claustre de l’Ajuntament de la vila.

690
Balears » Balears DiadaLlenguaFestegem-laOCB

Diada per la llengua 2016: «Festegem-la!»

09 maig 2016

La Diada comptarà amb «una paradeta de les entitats que treballen per la llengua, la cultura —en totes les seves manifestacions— i el país» i amb una festa infantil i ballada popular a partir de les 18 h, que finalitzarà amb els parlaments i un concert.

690

Soler: «Espanya és un estat fracassat»

12 setembre 2015

Els mallorquins desplaçats a Barcelona per participar en la Diada de l’11de Setembre varen viure l’acte de la Via Catalana amb molta d’emoció i sentiment. dBalears ha volgut recollir les sensacions viscudes per dos representants mallorquins de renom, Cristòfol Soler, president de l’Assemblea Sobiranista, i Jaume Mateu, president de l’Obra Cultural Balear (OCB).

 
Balears » Balears #ClimentGarauCliment GarauOCBgrup blanquernaobituari

Les reaccions a la mort de Climent Garau

Es succeixen les mostres de condol per part de les institucions, entitats i particulars

29 agost 2015
Opina

Les reaccions a la mort de Climent Garau han estat immediates. La tristesa pel decés del militant històric del PSM, cofundador del Grup Blanquerna i ex President de l’Obra Cultural Balear, ha estat expressada per totes aquestes associacions i també per part de les màximes autoritats de les illes.