Setmanari Sóller

133
anys

català

690
Balears » Balears Mallorcacatalàcinema

Cinema a la fresca i en català a 14 municipis mallorquins

29 juliol 2016

Aquest divendres 29 de juliol, i fins al pròxim 10 de setembre, 14 municipis de Mallorca gaudiran de diverses projeccions de films en català i a la fresca. Des del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell s’ha reforçat l’oferta d’aquest tipus de cinema amb un cicle de sis pel·lícules en llengua catalana.

690
Balears » Balears IMAScatalà

L'IMAS recupera el requisit del català

19 maig 2016

L'Institut Mallorquí d'Afers Socials modificarà la relació de llocs de treball amb l'objectiu d'adaptar-la a la Llei 4/2016 de 6 d'abril de mesures de capacitació lingüística per a la recuperació de l'ús del català en l'àmbit de la funció pública.

690

#30AnysLNL (1): Amb un 80'5%, les Illes Balears són el primer territori en parlants de català

03 maig 2016

El dBalears enceta una sèrie de notícies que ajudaran el lector a fer-se una idea més clara de quin és l'estat real de la nostra llengua 30 anys després de l'aprovació de la Llei de Normalització Lingüística (LNL). La majoria de dades que vos anirem oferint són extretes de l'informeCAT 2016 elaborat per la Plataforma per la Llengua.

 
690

La Plataforma per la Llengua lamenta que l'Assemblea Nacional francesa no aprovi la Llei de llengües regionals

20 gener 2016

El parlament francès va rebutjar la setmana passada l’aprovació de la Llei de llengües regionals, un text que reclamava fomentar l’ensenyament, l’ús públic i la presència a mitjans de comunicació de llengües no oficials a l’Estat francès, com el català, l’occità, el basc, el cors, el bretó, el flamenc i l’alsacià.