Setmanari Sóller

133
anys

Més per Mallorca

690

David Abril i Bel Busquets, elegits nous coportaveus de MÉS

16 abril 2016

MÉS per Mallorca, ha començat aquest dissabte una «nova etapa», amb la renovació dels seus òrgans directius. A l'Assemblea General que ha tengut lloc a la Fàbrica Ramis d'Inca més de 350 persones han participat activament de l'assemblea i han dipositat el seu vot, per triar entre 58 candidats i candidates que han donat una passa endavant per enfortir el projecte de MÉS.

690

MÉS per Sencelles i Biniali proposa l’eliminació del nom franquista de la plaça i l’exhumació de la fossa comuna del cementiri

09 abril 2016

MÉS per Sencelles i Biniali va registrar divendres dues mocions per tal que l’ajuntament elimini l’actual denominació franquista de la plaça del poble -actualment Plaça d’Espanya- i proposa que es passi a denominar Plaça de la Vila. També proposen la localització, senyalització i exhumació, en el cas que sigui possible, de la fossa comuna on varen ser enterrats els assassinats pel franquisme Pilar Sánchez i els germans Miralles de Montuïri.

690

Ensenyat pren possessió de la presidència del Consell de Mallorca

04 juliol 2015

El cap de llista de MÉS per Mallorca al Consell en les passades eleccions, Miquel Ensenyat, ha pres possessió del càrrec de president de la institució insular aquest dissabte, en una cerimònia en el Palau del Consell a Palma, després d'aconseguir el suport de PSIB i Podem, que li han garantit 18 vots favorables a la seva investidura enfront de 12 en contra i 3 abstencions.