Setmanari Sóller

133
anys

Armengol

690

Armengol: «Seguirem sent coherents»

23 octubre 2016

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha publicat, al seu compte de Twitter, un missatge clar i contundent, després de la decisió del Comitè Federal PSOE d'abstenir-se davant la investidura de Rajoy: «Seguirem sent coherents». La líder del PSIB amenaçava així amb rompre la disciplina del vot del seu partit. 

690

La Llei de Normalització Lingüística torna a unir la societat illenca

30 abril 2016

Una tornada a la unitat. Aquest divendres s’ha celebrat a l’Aljub del Baluard l’acte institucional per commemorar els 30 anys de la Llei de Normalització Lingüística. La trobada, que ha comptat amb la participació de representats de tots els grups parlamentaris, ha estat una mostra de la recuperació progressiva del consens que la va fer possible.

690
Balears » Balears ArmengolMontoro

Armengol sobre les exigències de Montoro: «Batallaré els drets dels ciutadans governi qui governi»

06 abril 2016

La líder de l'Executiu balear ha lamentat que el Govern central sigui «insensible a la realitat d'aquesta comunitat», en resposta al fet que el Ministeri hagi congelat el pagament a les Balears de 257 milions d'euros. El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, compareixerà aquest dijous per informar sobre les mesures aplicables a les Comunitats Autònomes.

690

Armengol: «És molt necessari que hi hagi un govern de canvi a Espanya»

02 abril 2016

El PSOE ha celebrat aquest dissabte el seu Comitè Federal. En aquest sentit, la secretària general del PSIB, Francina Armengol, ha assegurat que «és molt necessari, especialment per a la ciutadania de les Illes Balears, que hi hagi un govern de canvi a Espanya sensible a les necessitats de la gent de més i millor democràcia i de retorn de drets».

690

Armengol demanarà a Espanya condonar el deute de les Balears

01 març 2016

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha anunciat, durant el seu discurs institucional per el Dia de les Balears, que «molt aviat» tancaran el primer acord per desenvolupar un pacte social i polític per l'educació i ha incidit que, a causa dels incompliments del Govern espanyol demanaran «la condonació de part del deute» per així poder millorar el finançament.

Balears » Balears #AcordspelCanviArmengol

Armengol reconeix que el Govern «ha d'accelerar algunes polítiques»

18 gener 2016
Opina

La líder del PSIB i presidenta del Govern, Francina Armengol, ha reconegut aquest dilluns en la seva valoració dels primers sis mesos de legislatura que és «conscient» que han d'accelerar «algunes polítiques» al costat dels diputats que donen suport a l'Executiu» i que això «ja ha començat» amb el desenvolupament de l'impost de turisme sostenible i l'aprovació del decret llei d'ordenació territorial.

Balears » Balears #Armengol#PSIBArmengolPSIBPSOEcomitè federal

Armengol participa en el Comitè Federal del PSOE

05 setembre 2015
Opina

El PSOE ha celebrat aquest dissabte el seu Comitè Federal en el qual ha participat una delegació de Balears encapçalada per Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE, que ha servit per posar a punt el partit de cara a la campanya electoral de les eleccions generals que «ha d'acabar amb l'època del creixement de les desigualtats socials de la ciutadania i entre els diferents territoris, com bé sabem i hem patit a Balears».