Setmanari Sóller

133
anys

turisme

690
Balears » Balears #turismeturisme

Les Balears reben 11,5 milions de turistes

31 octubre 2016

Les Balears varen rebre 11,5 milions de turistes internacionals fins al setembre, un 10,6% més que en el mateix període de 2015, segons l'Enquesta de Moviments Turístics en Frontera (Frontur), difosa aquest dilluns per l'Institut Nacional d'Estadística (INE) .

690

Menorca vol defensar els seus interessos davant el decret de l'impost turístic

09 maig 2016

El Consell de Menorca ha presentat dues al·legacions al projecte de decret de la Llei 2/2016 de l'impost sobre estades turístiques i de mesures a l'impuls del turisme sostenible. Aquesta iniciativa, segons fonts del Consell, respon a la voluntat de defensar els interessos de Menorca posant en valor el reconeixement d'un model turístic propi i clarament diferenciat de la resta d'illes.

690

Els diputats de Podem Eivissa demanen a PP i PSOE que es posicionin sobre el repartiment dels doblers de l’ecotaxa

13 febrer 2016

Els diputats eivissencs de Podem, Aitor Morrás, Salvador Aquilera i Marta Maicas, fan una crida a tots els diputats electes a Eivissa del PP (Tania Marí, Vicent Serra, Sara Ramón, María José Ribas, Miguel Jerez) i del PSOE (Xicu Tarrés, Pilar Costa, Silvia Limones i Enric Casanova) interpel·lant-los perquè es posicionin públicament sobre el sistema de repartiment de la recaptació de l'Impost Turístic.

690
Balears » Balears #Podemturisme

Camargo: «No ens doblegarem als interessos de cap lobby»

29 juliol 2015

La portaveu del grup parlamentari de Podem, Laura Camargo ha assegurat aquest dimecres que de les polítiques recollides als 'Acords pel canvi' en matèria de turisme es duran a terme, «principalment la regulació del tot inclòs, el lloguer vacacional i l’impost turístic, central per redistribuir els recursos del turisme a la societat balear i perquè la càrrega impositiva no la pagui sempre la ciutadania».