Setmanari d'informació local - 138 anys

OCB: «El Govern, en només 100 dies, ja ha estat el més agressiu contra la llengua catalana de tota la nostra història democràtica»

L'Obra Cultural Balear (OCB) ha carregat aquest dissabte durament contra el Govern de Marga Prohens assegurat que els primers 100 dies de l'executiu són plens «d'atacs a la nostra llengua».

Així, en una piulada a la xarxa social X, l'OCB ha assegurat: «100 dies d'atacs a la nostra llengua. 100 dies de confrontació lingüística. El govern de Marga Prohens, en només 100 dies, ja ha estat el més agressiu contra la llengua catalana de tota la nostra història democràtica. Un govern sotmès als mandats de VOX».

Cal recordar que els primers dies de mandat del nou Govern de PP-VOX ja s'ha eliminat el requisit del català a la Sanitat i que es planteja la possibilitat d'eliminar-lo de tota la Funció Pública.

A més, la creació de l'Oficina de Llibertat Lingüística que gestionarà l'extrema dreta amenaça de convertir-se en un òrgan castellanitzador que perseguirà l'ús de la llengua catalana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.