Setmanari Sóller

133
anys

CAIB

690

El II Pla d'Igualtat pretén «incrementar la presència de dones directives en 60/40»

13 juny 2016

La Comissió d'Igualtat dels treballadors de Serveis Generals de la CAIB, presidida per la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, ha donat el vist i plau al segon Pla d'Igualtat de la CAIB, destinat a «enfortir i perfeccionar les mesures afavoridores de la igualtat entre gèneres en el sí de la funció pública de les Illes Balears».

690

Menorca vol defensar els seus interessos davant el decret de l'impost turístic

09 maig 2016

El Consell de Menorca ha presentat dues al·legacions al projecte de decret de la Llei 2/2016 de l'impost sobre estades turístiques i de mesures a l'impuls del turisme sostenible. Aquesta iniciativa, segons fonts del Consell, respon a la voluntat de defensar els interessos de Menorca posant en valor el reconeixement d'un model turístic propi i clarament diferenciat de la resta d'illes.

690

L'ensaïmada mallorquina incrementa el valor de comercialització

04 abril 2016

La comercialització de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Ensaïmada de Mallorca ha augmentat un 4,13% en un 2015 respecte de l'any anterior, mentre que el valor del producte va créixer gairebé un 23%, consolidant la recuperació que va començar el 2014, segons les dades i la diagnosi publicades aquest dissabte a Illes Balears Qualitat.