Setmanari Sóller

133
anys

Cort

690

ARCA: «Palma podria perdre un altre edifici històric si Cort fa caure Can Baró»

18 abril 2016

ARCA ha advertit aquesta setmana que Palma «podria perdre un altre edifici històric» ja que l'Ajuntament «pot aprovar» pròximament la demolició de Can Baró, situat al número 6 d'Andrea Dòria. Segons ha informat l'entitat, el fet que aquest edifici no estigui inclòs en el catàleg de Palma representa «una demostració de la insuficiència del catàleg de patrimoni».

690

'Al Molinar, Port Petit' defensa que la supervivència del Club «passa per renunciar a l'ampliació»

17 abril 2016

La plataforma 'Al Molinar, Port Petit' ha defensat aquesta setmana que la supervivència del Club Marítim Molinar de Llevant «passa per renunciar» al projecte d'ampliació i ha assegurat que «aquesta supervivència es garanteix amb la rehabilitació de les instal·lacions, sense necessitat de ampliar les actuals dimensions».

690
Balears » Balears #SmapCortSmapaparcamentsforat

L’Smap nega l’existència d’un «forat» a la caixa dels aparcaments

11 abril 2016

La Societat Municipal d’Aparcaments i Projectes (Smap) nega l’existència d’un suposat «forat» a la caixa dels aparcaments municipals. Segons l’Ajuntament de Palma, l’Smap va establir al darrer contracte de vigilància i serveis auxiliars que l’empresa adjudicatària que guanyés el concurs havia de realitzar controls de qualitat del servei que presten.

 
Balears » Balears #EmayaCortEmayaneteja

EMAYA reconeix que fa dos anys que no es neteja els contenidors

12 juliol 2015
Opina

La tinent de batlia d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Neus Truyol, ha presentat aquesta setmana en roda de premsa el Pla de Neteja d'Estiu d’EMAYA, que ha suposat la contractació de 50 peons de reforç durant 3 mesos.
Truyol ha destacat que d’aquesta manera Emaya «ja comença a impulsar iniciatives per recuperar la dignitat de tots els barris i la neteja de Palma».