Setmanari d'informació local - 138 anys

La DGT començarà la setmana que ve a instal·lar càmeres a la Ma-10

Els tècnics visitaren dimecres els diferents punts on actuar

Els tècnics avaluant un dels punts al Mirador.

Les curses il·legals a la Ma-10 semblen tenir els dies comptats. Tant és així, que la Direcció General de Trànsit (DGT) començarà des de la pròxima setmana a instal·lar les càmeres a la carretera de la Serra. Cal recordar que la reclamada mesura fou confirmada pel Consell a principis del passat mes de març, per tal de combatre les il·legalitats que es produeixen diàriament a la Ma-10, les quals suposen un greu perill per als veïns de la zona, que exigeixen des de fa anys actuacions urgents a la carretera.
Així doncs, el dimecres d’aquesta mateixa setmana, la DGT visità els diferents punts de la Ma-10 on s’instal·laran els dispositius, que seran càmeres amb sonòmetre; lector de matrícula i control de velocitat. Les empreses adjudicatàries de les tasques estudiaren durant el matí les zones on començaran a actuar a partir de la pròxima setmana.

La mesura presa pel Consell s’aplicarà conjuntament amb la DGT, que és qui té la capacitat sancionadora. Tota la informació que recopilaran les càmeres serà lliurada a la DGT, ja que el Consell no té, òbviament, la competència de poder posar multes.

Cal recordar que s’instal·laran un total de 38 dispositius al llarg de la Ma-10. Concretament, 13 d’aquests seran situats entre Deià, Sóller, Fornalutx i Escorca. Fent referència a la zona de la Vall, seran un total de sis els radars que seran col·locats entre la rotonda del Monument i el túnel de Monnàber. Les tasques se centraran, en primer lloc, en muntar les torres que subjectaran posteriorment els dispositius. Una vegada finalitzada aquesta feina, l’empresa encarregada instal·larà les càmeres per tal que estiguin en funcionament abans de l’inici de la temporada d’estiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.