Setmanari Sóller

133
anys

STEI

690
Balears » Balears Ib-SalutSTEIcomplot

L'STEI denuncia un complot

28 juny 2016

«Les organitzacions sindicals CCOO, UGT, USAE, SATSE i Simebal han planificat un complot contra l’STEI Intersindical a l’hora de la designació dels delegats de prevenció de l’IB-Salut». Aquesta és la contundent afirmació que fa el secretari general de l'STEI, Miquel Gelabert.

Balears » Balears #educacióSTEIeducació

L'STEI denuncia l'incompliment del compromís del conseller Martí March

13 agost 2015
Opina

L’STEI valora de manera «molt positiva» la signatura del Pacte del professorat interí signat l’any passat, ja que dóna estabilitat tant pel que fa al manteniment dels llocs de feina com també al professorat que en forma part. D’un total de 1.319 interins de pacte, 1.121 podran seguir ocupant el curs 2015-2016 la plaça que tengueren el curs passat (un percentatge del 85%). Tot això, a més, en un context d’aplicació de la LOMQE que, en aquests moments, «genera una gran inestabilitat».  

690
Balears » Balears #Vaga19MSTEI

L'STEI xifra el seguiment de la vaga en més d'un 40% i la Conselleria, en la meitat

19 maig 2015

En una nova jornada de lluita en contra de les polítiques educatives del Govern de Bauzá i de la imposició de la Llei Orgànica per a Millora del Qualitat Educativa (LOMQE), «el professorat dels centres públics de les Illes Balears ha tornat a mostrar el seu desacord amb les mesures erràtiques, autoritàries i agressives de la Conselleria d’Educació, amb un seguiment de la vaga per damunt del 40%», segons ha indicat l'STEI, el sindicat majoritari en ensenyament.