Setmanari Sóller

133
anys

PP

690
Balears » Balears #PP#SorayaPP

Soraya en liquidació

21 juliol 2018

María Soraya Sáenz de Santamaría Antón, més coneguda com a Soraya Sáenz de Santamaría 

690
Balears » Balears GestoraPPPPPoliciaLocal

Una gestora s'encarregarà del PP de Palma

04 juliol 2016

La dimissió del president del PP de Palma, José María Rodríguez, així com la d'Álvaro Gijón i Sandra Fernández -tots dos nomenats pel primer-, s'han produït aquest migdia després de la reunió que han mantingut amb el president regional del PP, Miquel Vidal.

690

Rodríguez (PP) va participar a les «festes privades d’un conegut empresari nocturn» segons treballadores sexuals

29 juny 2016

El jutge apunta a la possibilitat que l’empresari del local rebés tracte de favor per part del polític José María Rodríguez. Segons la investigació, membres de la Policia Local acudien també a aquests locals, on tampoc pagaven pel servei sexual de les treballadores ni per les consumicions, «a canvi que els locals no fossin inspeccionats».

690
Balears » Balears MargaDuranPPRuthMateuSaFeixina

PP: «Ruth Mateu té l'oportunitat de rectificar avui mateix»

20 abril 2016

La portaveu del grup municipal del PP, Marga Durán, ha qualificat «d'obsessives i indignes» les manifestacions de la consellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, que aquest dimecres ha activat «un muntatge en el seu perfil de Twitter comparant l'acte del Partit Popular a Sa Feixina amb la inauguració del monument original» per part del general Franco.

Balears » Balears CanvisGovernConselleriaParticipacióPPProhens

El PP lamenta que no s'hagi «aprofitat la crisi de Govern per eliminar la Conselleria de Participació»

06 abril 2016
Opina

La portaveu del PP en el Parlament, Marga Prohens, ha lamentat que no s'hagi «aprofitat la crisi de Govern per eliminar la Conselleria de Transparència», perquè ha quedat demostrat que és «innecessària» en ser una «política transversal». Segons Prohens, aquesta política es pot desenvolupar en altres departaments i «s'estalviarien molts diners públics».

690

Reaccions al Pacte per l'educació: oposició del PP, C's i Plataforma Crida

04 març 2016

La presidenta del Govern, Francina Armengol, assistirà aquest dissabte a l'acte de signatura del pacte educatiu amb la plataforma Illes per un Pacte. Les reaccions dels partits i de les organitzacions per l'educació oscil·len entre la denúncia d'una «arma ideològica» o «el postureig de la foto». La Plataforma Crida rebutja «el recolzament de la LOMCE del text».

690

El PP vol blindar el 'correbou' de Fornalutx

21 febrer 2016

El Grup Popular en el Parlament balear ha registrat una proposició no de llei per declarar el 'correbou' de Fornalutx com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Comunitat Autònoma i així excloure aquesta tradició de qualsevol modificació de la Llei 1/1992 de protecció animal que pugui realitzar-se en el futur.

Balears » Balears #PPConferència políticaPP

El PP balear comença dimarts la seva conferència política

05 setembre 2015
Opina

El secretari general del Partit Popular de Balears, Andreu Ferrer, ha comparegut aquest dissabte per presentar la conferència política que començarà dimarts que ve en l'àmbit regional en cadascuna de les illes, amb la qual el partit vol definir «com ha de ser el PP» i els objectius de la formació en els mesos vinents.

Balears » Balears #PPPP

El PP obrirà les seves jornades polítiques a no militants

19 agost 2015
Opina

El PP balear farà les seves jornades polítiques obertes als ciutadans el setembre i octubre per fixar els objectius i expectatives del nou cicle de la formació «a partir de les aportacions dels assistents», que podran ser militants o no del Partit Popular.

690
Balears » Balears #PPBauzáPP

Bauzá: «Els ciutadans han de decidir qui els governa»

11 juliol 2015

L’encara president del PP balear, José Ramón Bauzá, ha defensat aquest dissabte en la Conferència Política del PP que la llista més votada sigui la que arribi a governar. "Cal posar-se d'acord per veure com fem que l'estabilitat es produeixi. Els ciutadans han de decidir qui els governa", ha agregat.