Setmanari Sóller

133
anys

educació

690

'Illes per un Pacte' reclama al Govern una comissió de seguiment del pacte per l'educació

21 setembre 2015

'Illes per 1 Pacte' ha celebrat aquest cap de setmana a Menorca les Jornades de Tardor, que han congregat a l'illa 26 persones voluntàries de Mallorca i Eivissa. Una de les principals conclusions ha estat en forma de demanda al Govern perquè es creï una comissió de seguiment entre aquest col·lectiu multidisciplinari i la Conselleria d'Educació «per a un pacte efectiu sobre educació».

Balears » Balears #educació#vagadocentsMartí Marcheducació

March apunta a un «principi d'acord» amb els comitès de la vaga educativa però aquests la mantenen

14 setembre 2015
Opina

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, ha manifestat que durant la reunió mantinguda aquest dilluns amb els comitès de la vaga educativa s'ha arribat a un «principi d'acord» que, al seu parer, reflecteix «la lletra i l'esperit de les reivindicacions realitzades durant la passada legislatura», si bé els sindicats i l'Assemblea de Docents mantenen de moment l'atur a l'espera de consultar-ho amb els mateixos docents.

690
Balears » Balears #LOMQE#educacióLOMQEeducació

La Conselleria rectifica i afegeix 36 noves places per a «minimitzar» els efectes de la LOMQE

13 agost 2015

Després de les converses mantingudes a la darrera reunió amb els comitès de vaga i també en mesa sectroail, i «després de fer el corresponent anàlisi de la situació», la Conselleria d'Educació ha decidit incorporar 36 noves vacants a mitja jornada de les especialitats de professorat de secundària de música (26) i de dibuix (10), amb l'objectiu de «minimitzar els efectes de la LOMQE» sobre les matèries artístiques i afavorir que es puguin fer desdoblaments en aquells casos en que les ràtios d'alumnat siguin més elevades, per tal de millorar la qualitat de l'ensenyament pel que fa a les matèries en qüestió.

Balears » Balears #educacióSTEIeducació

L'STEI denuncia l'incompliment del compromís del conseller Martí March

13 agost 2015
Opina

L’STEI valora de manera «molt positiva» la signatura del Pacte del professorat interí signat l’any passat, ja que dóna estabilitat tant pel que fa al manteniment dels llocs de feina com també al professorat que en forma part. D’un total de 1.319 interins de pacte, 1.121 podran seguir ocupant el curs 2015-2016 la plaça que tengueren el curs passat (un percentatge del 85%). Tot això, a més, en un context d’aplicació de la LOMQE que, en aquests moments, «genera una gran inestabilitat».  

Balears » Balears #Jazz#educacióConservatorieducaciójazz

La Conselleria d’Educació i Universitat oferirà de forma provisional els estudis de jazz i música moderna el curs 2015/2016

12 agost 2015
Opina

La Conselleria d’Educació i Universitat ha comunicat tant a l’equip directiu en funcions del Conservatori  com als alumnes matriculats als estudis de Jazz i Música Moderna que, de manera provisional, podran cursar aquests estudis com a itinerari curricular dins l’especialitat d’interpretació.  

Balears » Balears #educacióeducació

L’Ajuntament de Palma posa en marxa el nou pla de manteniment de les escoles públiques

Aquest estiu s’estan pintant 12 centres com a mesura urgent i durant els propers dos anys es repintaran les 48 escoles per dins i fora

11 agost 2015
Opina

La regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, i el regidor d’Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo A. Romero, han presentat el nou contracte de manteniment dels centres escolars «que permetrà garantir una millor conservació de les escoles». El nou contracte també preveu la creació d’una nova figura, la de l’auxiliar tècnic de manteniment, amb la qual comptaran tots els centres.