Setmanari Sóller

133
anys

PSIB

690

El PSIB celebra el sus a la tarifa plana per a vols entre illes

17 abril 2016

Sus a la tarifa plana entre illes. A la darrera Comissió de Foment celebrada al Congrés dels Diputats es va aprovar una proposta del Grup Coalición Canaria en la que demanava la implantació d'una tarifa plana per als vols entre illes a l'arxipèlag canari. Gràcies a l'esmena presentada pel Grup Parlamentari Socialista, finalment es va incloure a les Illes Balears en el text, de manera que aquesta tarifa plana entre illes s'apliqui també al nostre arxipèlag.

690

Cano (PSIB): «La Llei d'Igualtat serà pionera i ens posarà a l'avantguarda en polítiques antidiscriminatòries"

09 abril 2016

El PSIB-PSOE ha celebrat aquest dissabte una jornada d'igualtat amb la portaveu en aquest àmbit del Grup Socialista al Congrés, Susana Sumelzo, per explicar les prioritats a nivell estatal  i sobretot escoltar les peticions i opinions de les entitats feministes de les illes, com Themis, Lobby de Dones i Afamon, presents a la trobada. 

 
690

El Govern d'Espanya destina 750 milions a l'AVE Madrid-Zamora mentre ignora els vols entre illes

25 febrer 2016

La Comissió de Turisme del Parlament ha aprovat la proposta socialista per exigir al Ministeri de Foment que compleixi amb l'Obligació de Servei Públic dels vols entre illes. El diputat socialista Damià Borràs ha criticat durament que la ministra en funcions, Ana Pastor, no hagi donat resposta a la petició per unanimitat del Parlament per complir l'acord de servei públic pel que fa a freqüències i horaris mentre no hi hagi una tarifa plana de 30 euros per als vols entre illes.

690

El PSIB denuncia que el batle de Selva pretenia cedir un terreny per a l'escola on «no es pot construir»

21 febrer 2016

Els Socialistes de Selva han denunciat la inacció del batle del PP, Joan Rotger, a l'hora de disposar d'un terreny amb les condicions òptimes per fer-hi l'escola de Caimari, una reivindicació històrica del municipi. Segons la portaveu dels socialistes, Joana Maria Coll, el batle «no ha fet els deures en temps ni forma» ja que segons denuncia, «l'Ajuntament ha comprat un solar per oferir a l'IBISEC per fer l'escola on no s'hi pot construir».

690

El PSIB confia en què la nova federació de municipis serveixi per millorar el finançament dels ajuntaments

20 setembre 2015

La nova corporació de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies es constitueix s'ha constituït aquest dissabte en un plenari en el qual ha participat una àmplia delegació del PSIB-PSOE. Una representació que segons el secretari de Política Municipal, Francesc Miralles, «ha fet la feina d'aglutinar a totes les forces polítiques que tenim a les illes per ser la veu del municipalisme illenc aquí».

Balears » Balears #PSIBFederació de municipisPSIB

El PSIB confia que la nova federació de municipis serveixi per millorar el finançament dels ajuntaments

20 setembre 2015
Opina

La nova corporació de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies s'ha constituït aquest dissabte en un ple en el qual ha participat una àmplia delegació del PSIB-PSOE. Una representació que segons el secretari de Política Municipal, Francesc Miralles, «ha fet la feina d'aglutinar a totes les forces polítiques que tenim a les illes per ser la veu del municipalisme illenc aquí».

Balears » Balears #Armengol#PSIBArmengolPSIBPSOEcomitè federal

Armengol participa en el Comitè Federal del PSOE

05 setembre 2015
Opina

El PSOE ha celebrat aquest dissabte el seu Comitè Federal en el qual ha participat una delegació de Balears encapçalada per Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE, que ha servit per posar a punt el partit de cara a la campanya electoral de les eleccions generals que «ha d'acabar amb l'època del creixement de les desigualtats socials de la ciutadania i entre els diferents territoris, com bé sabem i hem patit a Balears».