Setmanari d'informació local - 138 anys

Pep Porcel deixa Seny pero conserva l'acta de regidor

El regidor Pep Porcel. | I.C.

El regidor Josep Porcel, fins avui responsable de l'àrea de Mobilitat, ha presentat aquest migdia davant l'Ajuntament un escrit mitjançant el qual manifesta la seva dimissió com a membre del grup municipal de Seny i Sentit, formació amb la qual es presentà a les eleccions de 2023, i resultà elegit.
En declaracions a aquest Setmanari, Porcel ha confirmat que des d'avui abandona la formació liderada per Sebastià Aguiló, però que continuarà formant part de la Corporació "com a regidor electe no adscrit".

Porcel deixa Seny com a conseqüència de la crisi i discussions internes que des de fa uns dies pateix aquest partit degut a les notícies aparegudes sobre un suposat intent de pactar amb l'oposició per fer una moció de censura, negociacions que el partit, mitjançant un comunicat, ha negat oficialment que hagin existit, si més no de forma oficial.

Segons Porcel, Seny i Sentit li ha exigit que tornés l'acta de regidor, però que no fa comptes fer-ho i seguirà ocupant el seu lloc com a regidor electe.

La sortida de Porcel de Seny i la seva conseqüent dimissió com a membre del grup municipal no afectarà l'acord de Govern amb el PP, ja que la formació conserva dos regidors que asseguren la majoria absoluta al pacte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep, fa 10 dies
Si el PP pacta amb en Porcel SiS queda a l’oposició.
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente