Setmanari Sóller

133
anys

Consell de Mallorca

690

El Consell de Mallorca constitueix la Comissió de la Diada de Mallorca

08 febrer 2016

La sala de comissions del Consell de Mallorca ha estat avui l’escenari de la sessió de constitució de la comissió per a l’estudi i debat de la Diada de Mallorca. El conseller electe del grup polític El Pi – Proposta per les Illes Balears, Antoni Amengual, ha estat elegit per unanimitat president d’aquest nou grup de treball encarregat d’estudiar i debatre l’actual model i celebració de la Diada de Mallorca.

Balears » Balears #ComerçIncaComerçConsell de MallorcaInca

Inca aposta per promocionar el comerç local

31 gener 2016
Opina

Inca vol promocionar el comerç local. El conseller insular d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, i la directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania, Paula Ginard s’ha reunit aquesta setmana amb el batle d’Inca, Virgilio Moreno, per xerrar dels programes de col·laboració de la institució insular amb l'Ajuntament d'Inca.

690

Ensenyat pren possessió de la presidència del Consell de Mallorca

04 juliol 2015

El cap de llista de MÉS per Mallorca al Consell en les passades eleccions, Miquel Ensenyat, ha pres possessió del càrrec de president de la institució insular aquest dissabte, en una cerimònia en el Palau del Consell a Palma, després d'aconseguir el suport de PSIB i Podem, que li han garantit 18 vots favorables a la seva investidura enfront de 12 en contra i 3 abstencions.