Setmanari Sóller

133
anys

Manacor

690
Balears » Balears #FiraPagesaManacor

Es presenta la Fira Pagesa

16 setembre 2015

El món de la pagesia i la cultura popular seran les icones principals de la fira de setembre de Manacor. En aquesta edició s'ha volgut posar en valor per una banda elements de la tradició agrícola i, per l'altra, de la tradició  festiva. Això sense oblidar les típiques paradetes d'alimentació i artesania on el producte local n'és el protagonista.

690

Manacor homenatja els afussellats de Porreres

17 agost 2015
Dissabte horabaixa va tenir lloc l'homenatge als republicans porrerencs assassinats durant la guerra civil. Va ser un acte
organitzat per l'Assemblea Popular de Porreres per tal de recordar els fets succeïts el 15 d'agost de 1936. Aquell dia una quinzena de persones d'aquesta vila foren conduïts a Manacor on foren afusellats i cremats al camí del cementeri vell. L'acte va tenir lloc al pati de Cals Hermanos, a Porreres, indret que fou presó provisional per als republicans.
Balears » Balears #Cossiers#ManacorCossiersManacor

Manacor ret homenatge als cossiers

19 juliol 2015
Opina

Manacor reconeix la seva cultura popular. L'Ajuntament ha fet un reconeixement als cossiers així com als seus col·laboradors. L'homenatge ha tengut lloc aquest divendres vespre a l'Escola de mallorquí, entitat de la qual depenen i des d'on s'han impulsat els cossiers.