Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell reivindica el patrimoni i la cultura de Mallorca a Nova York

24127
Ensenyat al costat de l'actor Pilou Asbaeck durant un acte promocional. | Consell de Mallorca

El Consell de Mallorca ha aterrat aquesta setmana a Nova York per tal de reivindicar el patrimoni cultural, local i gastronòmic illenc al mercat nord-americà.

Segons ha informat aquest dissabte la institució insular, després de «continuar explorant nous països emissors», enguany el Consell ha posat el focus als Estats Units. Així, una delegació ha visitat Nova York amb el suport de la Federació Hotelera i l'Associació d'Agències de Viatges.

Aquesta «missió comercial i turística» pretén avançar en les negociacions ja encaminades a tancar reserves provinents del mercat nord-americà. Entre altres coses, les negociacions inclouen la possibilitat d'un vol Toronto (Canadà) a Palma, que es convertiria en el primer pont aeri amb els països del nord d'Amèrica.

Un dels objectius principals del Consell és «posicionar la cultura com un dels elements diferenciadors de l'Illa i que a més sigui generador de riquesa». El president de la institució, Miquel Ensenyat, ha destacat que allò que s'intenta és «reforçar el posicionament al mercat internacional, la desestacionalizació, la sostenibilitat i fomentar una activitat turística respectuosa amb els recursos naturals».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.