Setmanari d'informació local - 138 anys

Obren una convocatòria de 300.000 euros per a fomentar esdeveniments turístics fora de temporada d'estiu

24263

La Conselleria de Turisme ha obert una nova convocatòria de patrocinis, a la qual destinarà un total de 300.000 euros, amb l'objectiu de donar suport a la celebració de «grans esdeveniments ja consolidats» a les Illes que fomentin el turisme fora de la temporada d'estiu i que «promoguin la desestacionalització».

Segons han informat des d'aquest departament del Govern, després del «bon resultat de les convocatòries de patrocinis convocats per l'Agència d'Estratègia Turística (Aetib) en els darrers dos anys, l'objectiu d'aquest nou concurs és patrocinar aquells projectes o accions considerades turísticament estratègiques per el territori i que contribueixen a la creació de producte, promoció, comercialització i diversificació turística de les Illes».

Així, han explicat que la realització dels projectes ha de tenir lloc entre el primer d'octubre i al 31 de desembre de 2018 i que la col·laboració de l'AETIB serà de màxim el 15 % del pressupost total del projecte. Per tal d'optimitzar els recursos existents, i per poder realitzar una assignació més equitativa, s'estableixen uns imports màxims (impostos inclosos).

Si el projecte afecta totes les Illes, ha de tenir un pressupost superior als 600.000 euros. Si el projecte es porta a terme a una illa en concret, el seu pressupost ha de ser de 400.000 euros per a Mallorca; 200.000 euros per a Menorca o Eivissa i 100.000 euros per Formentera.

La convocatòria va adreçada tant a entitats privades com a entitats públiques. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 30 de novembre de 2018 o fins a esgotar la dotació econòmica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.