Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS defensa «la independència» de l'Oficina Anticorrupció i critica les declaracions de Company

24035

El portaveu del Grup Parlamentari MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha defensat «la independència» de l'Oficina Anticorrupció, i ha criticat les declaracions del líder del PP a les Balears, Biel Company, qui ha suggerit aquest dimecres que el seu partit suprimiria aquesta oficina perquè considera que «no és necessari» i que a més suposa «voler crear alternatives al poder judicial».

«És obligatori sortir a desmentir algunes de les afirmacions que fa Company perquè no entén el concepte d'Oficina Anticorrupció», han explicat. D'aquesta manera, Ferrà ha assegurat que l'Oficina Anticorrupció «depèn orgànicament» del Parlament, no obstant això, «compta amb eines pròpies que garanteixen la seva labor independent».

Petició de servei públic

Així mateix, igual que el portaveu del PI, Jaume Font, i el de MÉS per Menorca, Nel Martí, Ferrà ha valorat positivament l'actuació del diputat canari, Pedro Quevedo, qui ha demanat al ministre de Foment, José Luis Ábalos, que sol·liciti davant la Unió Europea la declaració de servei públic per als vols entre les Illes i la Península.

«Això garanteix una tarifa plana i és el que demanem aquí, així que una vegada més anirem de la mà dels diputats canaris perquè seria un gran error quedar-se fora», ha explicat Font.

Quant a les negociacions del Règim Especial de les Balears (REB), Ferrà ha confessat veure «molt difícil», fins i tot «gairebé impossible», que aquest entri en vigor el primer de gener de 2019, encara que ha assegurat «confiar» en el treball realitzat pel Govern.

«És urgent, ens passen les coses per davant i som espectadors. Quevedo aconsegueix coses i les Balears s'ha acostumat a això així que hem de deixar de ser espectadors», ha conclòs Martí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.