Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Mallorca dóna el sus a la segona fase del procés de primàries

24117
MÉS dóna el sus a la segona fase del procés de primàries. | MÉS per Mallorca

«El nostre compromís és transformar Mallorca perquè sigui més justa, més verda, més lliure i més feminista. I amb aquest objectiu necessitam la vostra participació», ha assenyalat la coordinadora de MÉS per Mallorca, Bel Busquets a l'inici de l'assemblea general de la formació que s'ha celebrat aquest divendres a Santa Maria. L'objectiu de la trobada, segona han explicat, ha estat aprovar el nou reglament per les candidatures al Parlament, al Consell i al Parlament europeu.

Busquets ha agraït de forma anticipada a totes les persones que «donaran un passa» endavant per presentar-se a les llistes del Consell i del Parlament autonòmic i europeu. En aquest sentit l'altre coordinador de la formació ecosobiranista, Guillem Balboa, ha aprofitat per recordar «la bona gestió» que ha duit el seu partit, segons ell, a les diferents institucions.

Antonina Ferrà, representant de la Comissió de Primàries, ha explicat el contingut del reglament específic i les esmenes rebudes, per passar finalment a votació. Les llistes, segons han explicat, han de tenir fins a 33 candidats i candidates i que sempre seran paritàries.

Segons la formació, es triaran a partir del tercer lloc, ja que el 9 de juny es va decidir que els candidats i candidates serien Miquel Ensenyat i Fina Santiago al Parlament, i Bel Busquets i Guillem Balboa al Consell Insular de Mallorca. El dia de la votació per triar qui formarà part de les candidatures serà el 10 de novembre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.