Setmanari d'informació local - 138 anys

Tomeu Martí farà una crida a pensar el futur polític de Mallorca en el pròxim 'Dilluns de l’Obra'

20895

'Visca Mallorca Lliure!' és el títol del darrer llibre de l’escriptor, periodista i activista Tomeu Martí que presentarà en la pròxima edició dels 'Dilluns de l’Obra', de l'OCB de Manacor.

'Visca Mallorca Lliure!' també és el crit històric, la divisa que uneix les persones i els col·lectius que treballen amb l’objectiu de fer de Mallorca un país de gent lliure i feliç. I Martí converteix aquest crit en una crida a pensar i preparar el futur de Mallorca amb els màxims nivells de sobirania i benestar col·lectiu.

El ponent proposarà la construcció d’una república al servei dels ciutadans de Mallorca, confederada amb la resta de territoris dels Països Catalans. Per això, Tomeu Martí, amb el bagatge que li atorga l’experiència d’activista, seleccionarà les eines més efectives per enllestir aquesta meta i repassarà les principals experiències viscudes entre el maig i el novembre de 2017 a Barcelona.

Tomeu Martí i Florit és periodista, activista sociocultural i polític i escriptor. Ha dirigit la ràdio lliure Ona Mediterrània i dirigeix dBalears.cat. És president del Grup Blanquerna i membre de l'executiva de la Plataforma per la Llengua. Com a escriptor, ha publicat diversos reculls d’articles periodístics, i també llibres de poesia i d’assaig. Ha estat mereixedor del Premi Josep Maria Llompart (2013) i del Premi d’Actuació Cívica de la Fundació Lluís Carulla.

La xerrada, organitzada per l’Obra Cultural de Manacor, tendrà lloc al bar Xarop (plaça de Ramon Llull, 18) dilluns, 21 de maig, a les 20 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.