Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «Si Rajoy no fa govern, Sánchez ho ha d'intentar»

4318

La presidenta de Balears, Francina Armengol, ha defensat aquest dimecres que, si el president del Govern en funcions, Mariano Rajoy, «no és capaç de sumar prou per governar Espanya», llavonces «allò lògic és que ho intenti la segona força política», que és «el PSOE, liderat per Pedro Sánchez».


Així s'ha pronunciat la líder dels socialistes balears en declaracions als periodistes a la seu madrilenya del PSOE, després de reunir-se amb el secretari general, Pedro Sánchez, en el marc de la ronda de contactes que està fent abans del Comitè Federal del proper dissabte.

Armengol ha coincidit amb la resta dels seus companys en què el PSOE ha d'oposar-se a la investidura del líder del PP però, a diferència de la resta de 'barons', no ha deixat oberta cap porta a una abstenció mínima que, en darrer terme, deixi governar els conservadors.

La presidenta, que ha recordat que ella governa Balears encara que el seu partit no va ser el més votat, ha defensat que si Rajoy no ho aconsegueix, Sánchez hauria d'intentar formar una majoria alternativa al Congrés dels Diputats, perquè fer una altra cosa seria «trair» als militants i els votants dels socialistes.

«Ara és més difícil? Sí. La iniciativa l'ha de tenir primer Mariano Rajoy? Sí, però si no ho aconsegueix, evidentment, hi ha un altre escenari abans que anar a eleccions generals», ha recalcat, subratllant que aquesta és la seva posició personal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.