Setmanari d'informació local - 138 anys

Els infants debatran amb Noguera les millores dels espais emblemàtics de Palma

21649
Els infants de Palma debatran sobre la reforma dels llocs més emblemàtics de Ciutat. | dBalears/Arxiu

L'Ajuntament de Palma celebra dilluns que ve a les 18 h la segona sessió del 'Consell per a la participació infantil Ciutat Amiga de la Infància i l'Adolescència'. El batle de Palma, Antoni Noguera, destaca que amb aquesta iniciativa «continuant fent passes reals perquè els infants siguin part de la de presa de decisions de millora de la nostra ciutat».

El Consell de la Infància és un dels requisits necessaris par a obtenir el segell de Ciutat Amiga de la Infància d'UNICEF, al qual Palma és candidata. Antoni Noguera i altres membres del consistori participaran en aquesta sessió.

El saló de Plens s'omplirà amb infants i joves dels centres IES Emili Darder, Montesión, CEIP Aina Moll, CEIP Son Canals, IES Arxiduc, IES Antoni Maura i també membres d'entitats i associacions com la Llar del Temple, Club Esplai Jovent, Escoltes de Mallorca, Círculo Materno, Estrellas y Duendes, Creu Roja Joventut, Fundació Reial Mallorca, Projecte Naüm i Espiral.

Durant la sessió, segons ha explicat l'Ajuntament, els infants realitzaran una dinàmica en què han de debatre els sobre dos espais característics i/o emblemàtics de Palma que prèviament hauran treballat als centres i sobre aquesta elecció, faran propostes de millora i intervenció municipal. Cort traslladarà a les àrees aquests suggeriments dels infants de millora d'espais emblemàtics per avaluar la seva viabilitat.

A petició d'un dels centres, també s'analitzaran propostes per a la reducció de l'ús de plàstics a Palma, juntament amb Neus Truyol, tinent de batle d'Ecologia, Agricultura i Benestar Animal de l'Ajuntament de Palma.

A la sessió està previst també aprovar les normes específiques de funcionament del Consell de la Infància, entre les quals destaca la possibilitat que altres entitats i centres educatius hi puguin participar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.