Setmanari d'informació local - 138 anys

PSOE Palma: «El batle Martínez incorpora les polítiques d’odi i ultres de VOX al govern municipal»

El PSOE Palma critica la retallada de polítiques socials a l’organigrama municipal amb la modificació que fa el govern del seu decret d’estructura i competències de l’Ajuntament del mes de juny. «A conseqüència del seu acord polític amb VOX, el batle Martínez es veu obligat a cedir un altre pic a les pressions ideològiques de VOX i ara s’autoesmena al decret d’estructura i competències municipal», denuncien.

Amb la modificació del decret de competències, l’Ajuntament margina la llengua pròpia obviant tota la tasca institucional de fomentar el coneixement i l’ús de la nostra llengua, substitueix tot l’apartat de 'drets socials' per un bloc nomenat 'drets constitucionals', retalla tota referència a la igualtat substituint la violència masclista per violència intrafamiliar i desapareix tota menció a les polítiques LGTBI.

Segons la portaveu del PSOE a Cort, Rosario Sánchez, «amb la modificació de l’estructura administrativa de l’Ajuntament, el batle Martínez torna a cedir davant VOX i retalla drets socials de la ciutadania de Palma».

Es tracta d’una nova passa en les relacions polítiques entre el batle Martínez i VOX que, després de la signatura del seu acord de govern i després de la cessió de membres del PP per VOX als consells d’administració de les empreses públiques, ara es modifica la versió del mes de juny d’aquest decret i PP i VOX ja estan negociant els comptes municipals de l’any 2024.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.