Setmanari d'informació local - 138 anys

PSOE: «El batle Martínez torna a faltar a la seva paraula i VOX entra a la gestió de l'Ajuntament de Palma»

El PSOE Palma ha criticat aquest dimecres que el batle, Jaime Martínez, ha cedit un lloc a VOX als
consells d'administració de les empreses públiques municipals, «confirmant allò que veníem denunciant des de principi de legislatura i és que el pacte PP-VOX està en marxa des del primer dia».

Aquesta cessió a VOX es produeix als consells d'administració d'EMAYA, EMT, SMAP i EFM. La conseqüència principal d'aquesta decisió és que VOX tendrà la influència i el poder en polítiques com les inversions d'aigua, mobilitat de Palma, neteja, en resum, les empreses públiques que tenen capacitat inversora.

Des del PSOE Palma defensen que els estatuts de les empreses públiques recullen la representació en funció dels vots la majoria de l'equip de govern. No obstant això, el PP ha cedit un lloc als consells rectors a VOX, amb aquesta decisió el PP perd la majoria als consells d'administració i VOX decideix ara en aquests consells d'administració de les empreses que gestionen públiques, explica el PSOE.

Una altra dada rellevant és que ni el PP ni VOX compleixen amb el seu propi acord programàtic en establir el punt 3, que fa referència a la «representació proporcional als consells d'administració de les societats mercantils municipals i organismes autònoms». Segons aquest acord, el PSOE Palma hauria de comptar amb una representació major que VOX als consells d'administració, ja que
disposa d'un nombre major de regidors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.