Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell «lamenta» que avui el túnel de Sóller no sigui gratuït

13191

El Consell de Mallorca lamenta que aquest divendres, 1 de setembre, el túnel de Sóller no sigui gratuït, tal com es tenia previst. La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha dit que aquest peatge «estigui encara vigent avui és una mala notícia pels mallorquins i mallorquines i per tots els usuaris, on l’únic beneficiari és la concessionària».

Garrido ha assegurat que tots els processos administratius referents al rescat del túnel de Sóller, s’han duit a terme «amb totes les garanties» i que la seva paralització només és deguda a una decisió judicial. Així mateix, la consellera ha manifestat el seu desig que el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears «prengui una decisió l’abans possible i que sigui favorable al rescat basat en l’interés general de la ciutadania».

Des del Departament de Territori i Infraestructures es varen presentar al·legacions davant el TSJIB a la interlocutòria de mesures cautelars emès pel jutjat contenciós número 3 de Palma i que ha paralitzat el rescat del túnel de Sóller.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.