Setmanari d'informació local - 138 anys

'Temps de vins' és el concurs que combina el vi i la literatura

8640
La Fundació Casa Museu del Consell de Mallorca i el Consell Regulador de la DO Binissalem han convocat la primera edició del concurs de relats 'Temps de vins'...

La Fundació Casa Museu del Consell de Mallorca i el Consell Regulador de la DO Binissalem han convocat la primera edició del concurs de relats 'Temps de vins', una activitat en la qual es combina el vi i la literatura.

L'objectiu és seleccionar el tercer relat que es publicarà amb els Vins Seleccionats 2017 de la DO Binissalem, al costat dels autors Llorenç Vilallonga i Maria Antònia Oliver en una edició especial de llibres/botella per a col·leccionista. Segons ha informat el Consell, el text guanyador formarà part d'una sèrie de tres relats editats, que il·lustraran les etiquetes d'aquests vins.

'El llumí', relat de Llorenç Vilallonga, anirà en l'etiqueta del vi negre, mentre que l'escriptora Maria Antònia Oliver està preparant un relat inèdit per publicar en l'etiqueta del vi blanc. El concurs està obert a persones majors de 18 anys, que podran participar amb obres narratives inèdites, escrites en català i que no hagin estat premiades en altres concursos.

El tema, el gènere i l'estil dels relats és lliure, amb l'única condició que el vi estigui present. Les propostes s'han d'enviar a través d'info@fundaciocasamuseu.cat. abans del 2 d'abril.

El veredicte del jurat es coneixerà el dia de la presentació dels Vins Seleccionats 2017, amb les etiquetes corresponents. A més, el relat guanyador es publicarà en l'edició especial de llibres/botella. I es traduirà al castellà, anglès i alemany, a fi de donar-li major difusió en edició digital.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.