Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell aprova «no canviar la superfície mínima de construcció en sòl rústic»

7234
El Ple del Consell ha aprovat per unanimitat una moció del PI - Proposta per les Illes amb la qual es compromet a «no canviar la superfície mínima de construcció, dues quarterades,en sòl rústic».

El Ple del Consell ha aprovat per unanimitat una moció del PI - Proposta per les Illes amb la qual es compromet a «no canviar la superfície mínima de construcció, dues quarterades, en sòl rústic» per «no perjudicar greument els petits propietaris».

El portaveu del PI en el Consell, Antoni Pastor, ha explicat que han presentat aquesta iniciativa perquè consideren que «les institucions han de transmetre tranquil·litat a la gent i les qüestions territorials preocupen molt al petit propietari».

Segons ha dit, «molts d'ajuntaments han detectat un augment de sol·licituds de llicències per evitar perdre el dret d'edificació, per la por del petit propietari a perdre uns drets adquirits».

Per això, ha dit que «deixant de costat el tema del creixement urbanístic, el compromís que avui aconseguim és molt important per a tothom de cara a tranquil·litzar la població».

Cal recordar que l'actual Pla Territorial Insular de Mallorca fou aprovat pel Govern de Jaume Matas l'any 2004 i la darrera modificació també la dugué a terme el PP, durant la legislatura de Bauzá, el 2011.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.