Setmanari d'informació local - 138 anys

La Vila rep més de 20 denúncies relatives a l’ocupació de la via pública

57823
La barriada de santa Catalina concentra més queixes. | M.M.

L’Ajuntament continua rebent denúncies relacionades amb l’incompliment de l’ordenança d’ocupació de la via pública. Entre l’any passat i els dos primers mesos d’enguany ja s’han registrat més de 20 denúncies de particulars que comuniquen alguna irregularitat a la Vila relativa a l’ocupació de l’espai públic. La majoria de denúncies es concentren a la barriada de santa Catalina, una zona bastant tensada que ja causà malestar també entre els residents la temporada passada i a la primera línia del Port.

En menor mesura, també se n’han registrat d’altres zones de Sóller. En aquest sentit, el regidor de Governació, Carlos Darder continua defensant la proposta de la nova ordenança que no s’aprovà al darrer plenari. Segons Darder, «la normativa que proposàvem posava solució a la majoria de problemes que tenim ara amb la disposició de terrasses i d’alguns elements del carrer», però la no aprovació del text fa que continuen les queixes.

Val a dir que en la majoria d’ocasions, les denúncies provenen de propietaris d’establiments que indiquen que alguns elements que ha col·locat un negoci no està permès dins l’actual ordenança d’ocupació de la via pública.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Solleric, fa 30 dies
Em demano si són 20 de diferents persones afectades de veritat, o són prácticament totes dels mateixos de sempre que sabem que denuncien exclusivament per maldat... Irònicament, els que més es queixen són altres propietaris d'establiments i de locals que es lucren directe o indirectament de l'ocupació de la vía...
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente