Setmanari d'informació local - 138 anys

Un matí fred no resta participació a una Fira amb nombrosos actes

Molta participació aquest diumenge a la Fira tot i no acompanyar gens el temps. Tots els actes oficials, populars i culturals s'han vist molt concorreguts. Després del solemne ofici a Sant Bartomeu, amb assistència d'autoritats, i del concert de la banda de música celebrat a la plaça Constitució, les exposicions més visitades han estat un any més la Mostra Ramadera i sobretot l'exposició de plantes i flors del Casal de cultura que aquest any compleix el seu norantè aniversari.

Dilluns, dia del Firó, s'espera una assistència massiva de públic tot i que els accessos a la zona on se celebra la gran batalla final estaran blindats i amb un aforament màxim fixat en 7.500 persones, entre espectadors i participants. Abans se celebrarà la Missa de can Tamany que presidirà per primera vegada el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull.

La nota negativa del dia han estat les grans retencions de trànsit en tots els accessos a Sóller i al Port degut a una massiva afluència de cotxes a la Vall i a la impossibilitat d'estacionar

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.