Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern central aprova ajudes pels danys del temporal de 2017

El Govern central ha destinat una línia d’ajudes que ascendeixen a 5,3 milions d’euros per pal·liar els danys ocasionats pels temporals de l’hivern de 2017 a Balears.

Entre aquestes ajudes hi ha una important partida destinada a la reparació dels danys a les infrastructures ocasionades per aquell episodi així com també ajudes destinades als particulars que ho sol·licitaren en el seu moment.

Pel que fa a les ajudes per a infrastructures, a hores d’ara l’execució d’aquesta línia d’ajudes ha pujat a 1,83 milions d’euros destinats a ajuntaments com el d’Algaida, Bunyola, Campos, Fornalutx, Porreres, Sóller i el propi Consell de Mallorca , entre d’altres. En aquest sentit, s’ha destacat la reconstrucció de murs de diferents carreteres de Mallorca i despreniments al Coll de Sóller. A més, s’han destinat 192.000 euros per a la reparació de camins rurals i infrastructures i 140.000 euros en reparació de la xarxa viària de varis municipis del Pla.

Al Coll de Sóller les intenses precipitacions causaren un gran despreniment sobre la carretera que obligà al seu tancament durant dies i obligaren a instal·lar xarxes de protecció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.