Setmanari d'informació local - 138 anys

Muleta I pot deixar de ser sòl urbà si no es dota de serveis

La urbanització Muleta I de Sóller podria deixar de ser sòl urbà si enguany no és dotada de serveis d’aigua, clavegueram i enllumenat, exigits per la nova legislació balear en aquest tipus de sòl.

El Consell ha inclòs Muleta I en els denominats ‘falsos urbans’ i ha donat un termini, que en principi finalitza per desembre perque es dotin de serveis, tot i que segons els serveis tècnics municipals segurament aquest termini «s’allargarà».

Mentre, l’Ajuntamemt ja compta amb un avantprojecte de dotació de Servei. Segons el departament d’urbanisme aquesta tendria un cost d’uns 3,5 milions d’euros als que s’han d’afegir altres 500.000 euros per a la construcció d’un dipòsit regulador d’aigua. Els més de 4 milions de cost haurien de ser assumits íntegrament pels titulars de les parcel·les que formen part de la urbanització, aproximadament un centenar.

L’Ajuntament ja ha intentat en altres dues ocasions posar en marxa la dotació de serveis però el seu elevat cost per als propietaris no ho ha fet possible. Ara s’haurà de fer si no volen que la zona quedi desclassificada igual que en el seu moment ho van ser Muleta II i la urbanització Bens d’Avall.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.