Setmanari d'informació local - 138 anys

El divendres Sóller acollirà la seva primera Fira de la Il·lusió

Imatge de la Fira de la Taronja d'enguany. La de la Il·lusió te l'objectiu d'animar les compres i l'oci pre-nadalencs. | Lluc Garcia

Una nova fireta promocional organitzada per l’Ajuntament es celebrarà el proper divendres dia 8 de desembre, dia festiu situat al mig de l’anomenat pont de la Constitució. La Fira de la Il·lusió té com a objectiu -segons la regidora Maria Creu Ensenyat , que presentà el programa- «la dinamització de la Plaça en temporada baixa i en les dates prèvies a les festes nadalenques».
L’oferta inclourà tant activitats organitzades per l’Ajuntament com l’oferta comercial dels establiments adherits. Com de costum el Tren de Sóller oferirà preus especials (6 euros) per facilitar l’assistència del públic de fora d ela vall.
La fira s’inaugurarà amb música de xaranga (Los estupendos burruños) a partir de les 11 del matí de divendres. Molts comerços del centre s’han adherit i se sumen amb la seva pròpia campanya «Sóller obert per Nadal». A la plaça, hi haurà l’oferta habitual: artesania , entitats solidàries, una fira de segona mà... i també entreteniment com serà el circ o el grup Cucorba., adreçat als infants i famílies. El capvespre hi haurà una xocolatada popular. L’Ajuntament admet que molts bars ja estaran tancats i que no obriran tots els comerços.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.