Setmanari d'informació local - 138 anys

El Mallorca cobrarà del Govern i del Consell per dur el nom de les Illes Balears a la part de darrere dels calçons

El Mallorca estrenarà a la final del Campionat de Copa el seu nou equipament per a «promocionar les Balears com a destinació turística», fruit dels doblers que rebrà del Govern i del Consell de Mallorca.

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha presentat aquest divendres el nou equipament a Sevilla, on es juga la final, acompanyada del propietari del club, Andy Kohlberg, i el 'CEO' de negoci, Alfonso Díaz.

«Quin millor escenari que aquest estadi de la Cartuja i quin millor dia que aquesta final per estrenar aquest equipament amb la qual el Mallorca durà el nom de les illes, com un dels nostres millors ambaixadors», ha celebrat la presidenta, que no ha ocultat la seva emoció pel partit: «Quan arribes a Sevilla és quan comences a adonar-te'n que això va de debò i comences a sentir aquest nus en l'estómac, però el patirem i el gaudirem».

Com ha recordat Prohens, l'aportació econòmica es farà durant dues temporades fins a 2025, en les quals apareixeran de manera rotatòria les quatre illes, principalment en la part de darrere dels calçons de l'equipament de joc del primer equip.

«Per tot el món podrem lluir amb orgull el nom de les quatre illes per part dels nostres millors representants, que són els jugadors del Mallorca», ha expressat la presidenta.

Aquesta difusió de la marca 'Illes Balears' forma part d'un conveni entre el club i l'Agència d'Estratègia Turística de Balears (Aetib) i la Fundació Mallorca Turisme del Consell de Mallorca. Cada institució aporta 1,7 milions i un milió d'euros, respectivament.

En aquest context, Prohens ha celebrat que l'equip contribueixi a difondre la marca de les Illes a la recerca d'un turisme de qualitat més enllà dels mesos d'estiu.

A més, la presidenta s'ha mostrat optimista respecte al resultat del partit, per al qual s'han desplaçat més de 20.000 mallorquinistes: «Demà es guanya», ha confiat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.