Setmanari d'informació local - 138 anys

Una setmana d'activitats a Pere Garau amb motiu del 8M

56929

Divendres, 8 de març, se celebra el Dia Internacional de la Dona i diverses entitats de Pere Garau han organitzat una setmana d'activitats per a commemorar-lo. «A Pere Garau continuam treballant de manera col·lectiva i col·laborativa rebel·lant-nos contra les desigualtats de gènere i lluitant per la participació, el reconeixement i l'apoderament de la dona en tots els àmbits de la societat», assenyalen.

Dilluns, 4 de març, a les 17.30 hores, el Projecte d'Intervenció Comunitària Pere Garau organitza un Taller de fotografia creativa.

Dimarts, 5 de març, a les 17.30 h el CEPA Son Canals promou una taula rodona sobre dones i futbol.

Dimecres, 6 de març, a les 18.30 h la plataforma veïnal Flipau amb Pere Garau presenta a la biblioteca de Pere Garau Encarnació Viñas el taller Creatives, Poesia, Atzar i Joc amb Margalida Pons.

Dijous, 7 de març, a les 17 h, el Projecte d'Intervenció Comunitària Pere Garau mostra a l'Espacio Pulpo el primer projecte de Ràdio Comunitària del barri. Durant la presentació s'exposaran les fotografies realitzades al taller de dilluns.

Per a acabar, el dimarts 12 de març la plataforma veïnal Flipau amb Pere Garau proposa un xerrada-debat oberta sobre la Història de les dones a Mallorca amb Mateu Colom.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.