Setmanari d'informació local - 138 anys

La Policia Local de Palma fa un homenatge a l'oficial Gabriel Torres, que va morir el passat mes de desembre

La Policia Local de Palma ha retut aquest dimecres homenatge a l'oficial del cos, Gabriel Torres, mort el mes de desembre passat.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Miquel Busquets, ha estat l'encarregat de descobrir una placa commemorativa al jardí frontal de l'edifici de Sant Ferran, coincidint amb la data d'aniversari de l'homenatjat.

La placa, escrita exclusivament en castellà, està situada al costat d'una alzina sembrada en el seu record, allotjada sobre una pedra de suport, que ha estat donada per un company. També s'ha dipositat un ram de flors en la seva memòria.

Una formació d'agents de la Unitat Motoritzada i de comandaments de l'escala tècnica, juntament amb l'intendent en cap, Guillem Mascaró, han honorat el company mort.

Segons han ressaltat des del cos, Torres va destacar al llarg de la seva dilatada carrera professional, pròxima als 40 anys de servei, en la seva tasca a la Unitat Motoritzada i la Patrulla Verda.
Un nombrós grup de funcionaris ha volgut ser present en l'homenatge d'aquest dimecres al company, mort el passat 16 de desembre de 2023.

Tot seguit s'ha realitzat una sortida motera, el punt de partida de la qual ha estat l'espai inaugurat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.