Setmanari d'informació local - 138 anys

Convoquen una protesta contra la imposició del castellà de PP-VOX al Parlament

56369

La Plataforma per la Llengua ha convocat una protesta contra la imposició del castellà de PP-VOX al Parlament. Amb el lema 'La llengua no es ven', la Plataforma convoca a manifestar-se davant el parlament el proper dimarts, 20 de febrer, a les 8.00 hores.

«PP i VOX imposen el castellà al Parlament de les Illes Balears. Per primera vegada des de la restauració de la democràcia, el català deixarà de ser la llengua vehicular de la institució i s’hauran de traduir al castellà tots els documents oficials, el reglament de la cambra, el BOIB, la web del Parlament i les comunicacions per xarxes socials. PP i Vox volen que el català sigui prescindible i supeditat sempre al castellà. Arraconen la llengua històrica i pròpia d’aquesta terra, que tenen obligació estatutària de protegir i promoure», diuen en la seva convocatòria.

La Plaforma per la Llengua també afirma que «la presidenta Prohens ven la llengua i 40 anys de consens a canvi de conservar la cadira... però la societat civil deim fins aquí!»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.