Setmanari d'informació local - 138 anys

La Conselleria d’Educació i Universitats plantejarà dobles graus de formació professional per al pròxim curs escolar

56295

El conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, ha assistit avui al I Congrés 'Nacional' de Formació per a l'Ocupació organitzat pel Departament d'Educació del Govern de Navarra i el Centro Navarro de Aprendizaje Integral (CNAI). En el decurs de l’acte, el conseller Vera ha tengut ocasió d’intercanviar impressions amb Clara Sanz, secretària general de Formació Professional del Ministeri d'Educació, Formació Professional i Esports quant a la nova Llei de Formació Professional.

D’aquesta manera el conseller Vera ja ha avançat que de cara al pròxim curs escolar plantejarà dobles graus en l’oferta formativa de Formació Professional (FP) a la nostra comunitat donat que la nova llei estatal així ho permet. Antoni Vera ha destacat la necessitat de «millorar l’oferta d’FP a les Illes Balears ateses les darreres xifres d’abandonament escolar que situen la comunitat balear a la coa i que fan palesa la urgència de donar un nou enfocament a aquesta formació».

Així mateix, el conseller Vera i la secretària general de Formació Professional del Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports, Clara Sanz, també han parlat de la lletra menuda i de les línies Mestres de la nova Llei de Formació Professional que està desplegant el Ministeri actualment.

La implementació dels dobles graus d’FP es farà «responent a les demandes de l’alumnat». A més, des de la Conselleria d’Educació i Universitats també cercaran l'acord amb els distints agents socials, tant sindicals com empresarials, per tal d’arribar a acords que permetin fomentar els estudis d’FP entre la població més jove.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.