Setmanari d'informació local - 138 anys

Sis nous jutges a Palma, Inca, Manacor, Eivissa i Ciutadella

56263

Sis nous jutges han obtingut destí en els Jutjats de Palma, Inca, Manacor, Eivissa i Ciutadella després de superar les proves d'accés a la carrera judicial.

El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) ha publicat aquest dilluns l'acord del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) pel qual s'adjudiquen destins a un total de 160 nous jutges, a proposta de l'Escola Judicial després d'una avaluació final dels aspirants.

Així, Arnau Piqué Pons ha estat nomenat per al Jutjat de Primera Instància número 17 de Palma, mentre la seva titular, Tomasa Hernández Martín, es troba en serveis especials en la Carrera Judicial --després d'assumir el càrrec de consellera de Presidència en el Govern d'Aragó format per PP i VOX--.

També a Palma, Rocío María Tomás Marín ha estat nomenada per al Jutjat del Mercantil número 1.

Els altres nomenaments publicats han estat els de Fernando Muñoz Leal per al Jutjat d'Instrucció número 1 d'Inca; Inmaculada Gómez Murillo en el Jutjat d'Instrucció número 1 de Manacor; Marina Bueno Moras en el de Primera Instància número 2 d'Eivissa; i en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Ciutadella de Menorca, amb funcions compartides de Registre Civil.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.