Setmanari d'informació local - 138 anys

EUIB aposta per jugar un paper protagonista en la construcció de Sumar a les Balears

Juanjo Martínez al costat d'altres membres d'EUIB durant la presentació de Sumar. | Foto: EUIB

Esquerra Unida Illes Balears (EUIB) aposta per jugar un paper protagonista en la construcció, desenvolupament i fiançament de Sumar com a «subjecte polític» a nivell territorial, a les Illes.

En un comunicat, EUIB ha informat que aquest dissabte ha celebrat una assemblea interinsular, amb l'objectiu de tractar de posar en marxa la construcció de Sumar a les Balears. Des del naixement de Sumar, EUIB sempre ha apostat «per la seva construcció, desenvolupament i fiançament a nivell territorial».

En aquesta assemblea les conclusions «han estat clares», EUIB vol jugar «un paper protagonista» en la construcció d'aquest «subjecte polític», que ha de servir «per a reorganitzar l'espai de l'esquerra amb una forta i marcada vocació transformadora, per a convertir-se en un front ampli».

En aquesta línia, EUIB s'ha vist procliu a entendre's amb totes les forces que van fer néixer la coalició de Sumar MÉS. I que aquestes «tinguin un paper protagonista en la configuració d'aquest espai».

«Tenim una nova oportunitat de trobar-nos aquelles que sempre hem estat allà mateix i aquelles que mai han estat i que defensen una transformació de la nostra realitat quotidiana», ha manifestat la coordinadora insular d'Esquerra de Menorca - Esquerra Unida, Esther Piñeiro. «No podem perdre aquesta oportunitat perquè ens juguem el futur dels pròxims 20 anys», ha afegit.

«Volem tenir un paper clau en la construcció de Sumar. Posarem tot el capità humà, material i programàtic al servei del projecte», ha dit, així mateix, el coordinador general de EUIB, Juanjo Martínez.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.