Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern continua atacant la llengua catalana i cancel·la la subscripció a la revista 'El Temps'

L'extrema dreta i el PP continuen atacant la llengua catalana des del Govern de les Illes Balears. Tal com a informat 'El Temps', la Conselleria de Presidència i Administracions Públiques ha comunicat oficialment a Edicions del País Valencià, empresa editora del setmenari El Temps, que cancel·la les subscripcoins que fins ara mantenia amb el mitjà de comunicació.

«Aquesta Conselleria no està interessada a continuar rebent la revista», explicita aquest departament, capitanejat per Antònia M. Estarellas, en el correu remès a la revista. En concret, la cancel·lació afecta un total de 27 subscripcions.

«Resulta lamentable que una administració que està obligada a promocionar l'idioma deixe de costat un mitjà fet íntegrament en català», ha assegurat Eliseu Climent, editor d'El Temps, qui ha recordat que «el panorama mediàtic de les Balears és majoritàriament en castellà, circumstància que perjudica la normalització de la llengua».

Aquest nou atac s'emmarca dins la campanya del Govern de Margalida Prohens en contra de l'idioma propi de les Balears. Ha estat l'extrema dreta qui ha aconseguit posar en qüestió el sistema d'immersió lingüística fins ara normalitzat a les Illes. La segregació lingüística que pretén implantar el Govern i l'eliminació del requisit lingüístic en la sanitat són alguns altres exemples dels atacs constants d'aquest Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.