Setmanari d'informació local - 138 anys

Orgull Llonguet celebra els seus 10 anys de vida amb un programa alternatiu de les festes de Sant Sebastià ple d'activitats

Orgull Llonguet celebra enguany els seus 10 anys de vida. I ho fa amb un programa alternatiu de les festes de Sant Sebastià ben ple de propostes.

A més, per tal de commemorar la fita han posat a la venda un mocador commemoratiu, dissenyat per Jaume Vich, que podreu trobar a la botiga de Melicotó i a la llibreria Quart Creixent. El preu del mocador és de 3 euros.

Amb tot, el programa de Sant Sebastià 2024 alternatiu és el següent:

DIUMENGE 14/01

Col·laboració en la celebració del Sant Tianet alternatiu organitzat per la Confraria de Sant Sebastià. Duran els seus caparrots i ous a Santa Clara.

LLONGUETADES 18/01

Han omplert el formulari d'inscripció una dotzena d'entitats i negocis que organitzaran una llonguetada amb acte cultural aquest dia. Els seus caparrots faran una visita a cada llonguetada acompanyats de xeremiers.

REVOLTA LLONGUETA 19/01

Sus de la festa a les 23.00 hores davant la Bodega Bellver (carrer de can Serinyà). Pregó amb Clara Fiol (poeta i cantant). Sortida dels caparrots i drac, i passacarrers amb xaranga.

A partir de Rambles, continuaran el passacarrer amb una bastida rodant a sobre la qual posaran música PD Burbaia i Padjesa. Aparcaran la bastida davant la plaça Weyler i seguiran la festa fins a fi de permís. Hi haurà barra a preus populars.

VERMUT RESSACÓS 20/01

A plaça París a partir de les 12.00 hores: música, picada i una paradeta expositiva en commemoració dels 10 anys d'Orgull Llonguet. «Hi haurà sorpreses!», han anunciat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.