Setmanari d'informació local - 138 anys

Alzamora (MÉS) demana als Reis d'Orient que Llorenç Galmés «abandoni les idees dels seus socis d'ultratomba»

El portaveu de MÉS al Consell de Mallorca, Jaume Alzamora, ha demanat, en una carta als Reis d'Orient, que el president de la institució insular, Llorenç Galmés, «recuperi el sentit, torni a la centralitat i abandoni les idees imposades pels seus socis d'ultratomba».

L'ecosobiranista ha manifestat que «des del mes de maig passat el Consell de Mallorca fa olor de naftalina», ja que, diu, «un tuf cavernícola i feixista ha omplert les seus de la sobirania popular».

«Aquest neofranquisme, com ens va advertir Umberto Eco, ve disfressat de civil i democràtic. Per això, com s'acosten temps difícils, demanem que l'actual president recuperi el sentit, torni a la centralitat i abandoni les idees imposades pels seus socis d'ultratomba», ha insistit Alzamora a la carta.

En aquesta línia, ha sol·licitat també als Reis d’Orient que el president insular «aposti per polítiques útils i no governi de manera sectària, que planti cara al Govern i faci efectiu el traspàs de competències que encara estan pendents».

D'altra banda, Alzamora ha reconegut que ha de ser «pacient i valent per a encarar com resoldre la falta d'habitatge o acabar amb la destrucció del territori», i ha assenyalat que el seu compromís és «clar».

«Només els deman que siguin respectuosos amb allò que defensem. Mallorca ho val i Mallorca ho mereix. El meu compromís és i serà defensar el nostre petit país enmig de la mar; ho faré des del civisme i el respecte, i tot amb la idea de contribuir a fer de la nostra casa un país de futur», ha conclòs Alzamora.

Cal destacar que a l'inici d'aquesta, Alzamora ha justificat la missiva als Reis d'Orient malgrat el seu «republicanisme confés», atès que «els seus sous només provenen de les il·lusions compartides i no de l'erari públic».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.