Setmanari d'informació local - 138 anys

A presó un dels tres detinguts per agredir sexualment d'una al·lota a Palma

Un dels tres joves detinguts per agredir sexualment i robar el mòbil a una al·lota quan arribada a casa, a Palma, ha ingressat a presó.

Segons han informat aquest dimarts fonts properes a la investigació, els altres dos arrestats han quedat en llibertat amb càrrecs i mesures cautelars.

Cal recordar que els fets ocorregueren la setmana passada, quan de matinada, devers les 2.30 hores, una jove que tornava a casa seva, en la zona d'El Terreno, fou abordada per tres persones. Aquestes, sense dir res, començaren a fer-li besades ii a tocar-la per tot el cos.

La víctima va començar a cridar i els presumptes autors la tiraren al terra d'una sempenta i li robaren el telèfon mòbil que duia.

Els companys de pis de la víctima sentiren els crits i varen veure a la perjudicada enterra i a tres al·lots que fugien del lloc a la carretera. Baixaren i anaren a cercar-los i en varen atrapar un. Mentre avisaven a la Policia, demanaren on estava el mòbil que havien robat. El jove va respondre que el varen tirar mentre fugien. Un dels testimonis va tornar enrere i el va trobar.

Quan arribaren els agents, començaren a realitzar batudes per la zona i trobaren els autors en pocs minuts.

Els tres agressors, de 18 i 19 anys foren detinguts com a presumptes autors d'un delicte d'agressió sexual i rob amb violència. Després de passar a disposició judicial, s'ha decretat l'ingrés a presó d'un d'ells.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.