Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «Prohens s'ha entregat als postulats de l'extrema dreta»

La secretària general del PSIB i presidenta del Congrés dels Diputats, Francina Armengol, ha criticat que «el canvi que prometia Prohens ha consistit a lliurar-se als postulats de VOX», i ha assegurat que no permetran «que els governs de la dreta manipulin l'educació, facin sofrir a les dones i els infants, i posin en perill la pau social».

Així es va expressar Armengol al sopar de Nadal de la Federació Socialista de Mallorca celebrat aquest dijous a Algaida.

Armengol va fer referència a «la destrucció propiciada per la dreta extrema i l'extrema dreta» a les Illes Balears, que han creat un conflicte lingüístic a les aules, «amb la segregació com a moneda política de canvi i submissió del PP davant VOX».

«Volen separar als nostres fills de les aules, complicar la vida dels docents, que són el millor que tenim; no deixarem que ens manipulin una vegada més», va insistir la secretària general.

Armengol, així mateix, va lamentar l'«erosió» causada a la pau social amb la retirada d'ajudes a sindicats i organitzacions sindicals com a part de la negociació per a aprovar els pressupostos de 2024.

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, va fer també una crida a realitzar «un mur de contenció contra la involució de la dreta que defensi als ciutadans d'aquest descens de drets democràtics».

Cladera també va censurar que el PP «ha comprat tot el marc ideològic de VOX», aplicant-lo als seus programes de govern de les institucions. «Mai s'havia atacat a la nostra llengua tant com ara; a cada rotonda de cada poble recordarem a Galmés i a Prohens que la nostra llengua no es toca», va sentenciar.

Així, va titllar al president del Consell de Mallorca com el «més mentider de la història de l'illa, amb uns pressupostos de 2024 que s'obliden de la gent que més el necessita». «La gent que necessita una plaça de residència o que dorm al carrer està oblidada», va criticar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.