Setmanari d'informació local - 138 anys

ARCA votarà en contra de la modificació del projecte de les terrasses en el Baluard de Sant Pere

12/12/2023 ARCA votará en contra de la modificación del proyecto de las terrazas en el Baluard de Sant Pere. La Asociación para la Revitalización de los Centros Antiguos (ARCA) ha anunciado que votará en contra del proyecto de las terrazas de un restaurante en el mirador de el Baluard de Sant Pere en la ponencia de patrimonio porque la modificación no contiene apenas cambios respecto a la idea original. SOCIEDAD ARCA | ARCA

L'Associació per la Revitalització dels Centres Antics (ARCA) ha anunciat que votarà en contra del projecte de les terrasses d'un restaurant en el mirador del Baluard de Sant Pere en la ponència de patrimoni perquè la modificació no conté pràcticament canvis respecte a la idea original.

Així ho ha traslladat l'associació en un comunicat, argumentant que el nou projecte és pràcticament idèntic a l'anterior i encara que sigui desmuntable «l'efecte pantalla» contra la murada és el mateix. «La intervenció és desafortunadament i colonitzadora», han assenyalat.

ARCA ha lamentat d'aquesta manera que després de la paralització de les obres es torni a presentar un model de terrassa que suposi «despersonalització i invasió».

L'entitat ha recordat que el Baluard de Sant Pere és un conjunt declarat BIC en 1942 amb la protecció més alta del catàleg de Palma.





Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.