Setmanari d'informació local - 138 anys

Apareix una pintada a la Casa de la Vila de Felanitx que diu «puta Espanya»

Aquest dissabte han aparegut un seguit de pintades a la Casa de Vila de Felanitx. Una d'elles, situada en una de les façanes principals, diu «punta Espanya».

L'Ajuntament, governat pel PP, ha «lamentat i condemnat aquestes mostres d'incivisme». «Aquests tipus d'actes no tenen sentit en una societat democràtica, de respecte i de convivència. Se seguiran els procediments per esbrinar l'autoria», ha assegurat el consistori.

En la mateixa línia, la batlessa Catalina Soler ha assegurat a les xarxes socials sentir-se «molt trista i decebuda». «Aquest no és el camí. La policia local fa feina per identificar els/les autors/es», ha sentenciat.

L'aparició de les pintades també ha estat condemnada per la cúpula del PP. Tant la presidenta del Govern, Marga Prohens, com el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, han mostrat el seu rebuig. «Aquests actes no tenen cabuda en una societat democràtica. El respecte a les institucions és essencial per a la nostra convivència», han assegurat.

Aquestes pintades arriben en una setmana marcada per l'aparició de pintades vandàliques de caràcter espanyolista contra la seu de l'STEI i la seu del PSOE a Sóller. Van aparèixer missatges de «viva España» i «traidores». Per ara no ha transcendit oficialment l'autoria d'aquests atacs espanyolistes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.