Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi: «MÉS no ha sabut aprofitar la coalició amb Sumar per estirar res cap a les Balears»

El president d’El Pi-Proposta per les Illes Balears ,Tolo Gili, creu que el pacte de PSOE-Sumar «no té en compte les Illes Balears»: «No hi ha ni una sola mesura al document pactat que faci referència a les Balears. Tan sols xerren d’insularitat per dir que demanaran a Brusel·les que la reconegui, és a dir, paper banyat», explica el president. «Això és traslladar el problema d’Espanya a Europa. Això és dir ja vos ho arreglaran allà, aquí no volem saber res», insisteix Gili.

«Aquest pacte que ha fet MÉS amb Sumar no serveix per a res, seguim igual que sempre, és ben hora de confiar en una opció plenament balear», assegura Gili.

Per altra banda, el president remarca que el pacte «no xerra que les Balears puguin tenir una caixa pròpia, del tren del Llevant no diu res ni d’un metro de via i en transport aèri només xerra d’una experiència pilot de Servei Obligatori Public entre Menorca i Barcelona».

«Pel que fa al repte demogràfic, moltes polítiques contra l’España Vaciada, però ni una paraula de la sobrepoblació de les Illes Balears. Una vergonya», diu el president. «Sí que parla de crear una reserva marina de ‘tramontana’, però com que no està ni ben escrit no sabem si es refereix a la Serra de Tramuntana nostra o no», ha conclòs Gili.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.